Viziune

PRO România este partidul care pune pe primul loc, în fiecare zi, România și românii.
PRO România. PRO români.

Proiectul nostru comun este fundamentat pe această viziune: că România și noi toți, cetățenii ei, vom fi prosperi, demni și încrezători, dacă azi și în fiecare zi facem o alegere rațională – aceea de a crede în potențialul nostru și în capacitatea noastră de a-l valorifica în cel mai bun mod cu putință.

Vă propunem un restart. Renunțarea la frica de a face politică pentru a nu fi asociați cu grupuri de interese, cu corupție sau incompetență. România are nevoie de profesioniști în politică, are nevoie de oameni cu o mentalitate sănătoasă, are nevoie de politicieni cu viziune și de candidați competenți și cu bun simț. Și îi avem, aici. Se poate face politică PROfesionistă, PRO europeană, PRO România, PRO Cluj, PRO dezvoltare, PRO Securitate, PRO educație, PRO sănătate, dacă ne susținem unii pe ceilalți, ca într-o echipă care își cunoaște obiectivele și acționează unitar pentru a le realiza. Astăzi, acea echipă este PRO România – noi, cei care ținem cu țara noastră, cu orașul nostru, cu comunitatea noastră.

Echitatea, solidaritatea, demnitatea, incluziunea socială și prosperitatea sunt doar câteva dintre valorile care stau la baza fundației noastre. Știm că printr-o abordare liberală a economiei putem obține acea dezvoltare durabilă pe care ne-o dorim, de aceea vom acționa ca un start-up, ca un laborator unde ideile inovatoare generatoare de profit, de plus-valoare vor fi încurajate, dezvoltate și implementate. Vom gândi strategii pentru a susține antreprenoriatul autohton, dar și pentru a crea locuri de muncă pentru categoriile vulnerabile, vom urmări bunăstarea tuturor categoriilor sociale, vom susține inovația și educația de calitate, vom proteja mediul, siguranța cetățenilor și vom garanta servicii medicale de calitate – totul pentru ca românii să ajungă să creadă într-un viitor optimist, aici, în țara noastră, în comuna noastră, în comunitatea noastră.

Venim cu lecțiile guvernării 2012-2015, cu expertiza și experiența tuturor membrilor noștri care au fost în Parlament, în primării sau în alte instituții publice, dar venim și cu membri noi, care nu au făcut niciodată politică și privesc viitorul cu responsabilitate și dorință de mai bine. Avem mentori și avem ucenici, avem profesioniști și avem entuziaști, dar cu toții ne dorim același lucru: speranță pentru viitor. Împreună suntem PRO România.

Provocați-ne la dialog! Vom răspunde cu deschidere, onestitate și bună credință.

Invitați-ne la dezbateri sau consultări! Venim, pentru a vă împărtăși proiectele și ideile noastre.

Studiați-ne! Avem atât de multe proiecte și idei inovatoare!

Criticați-ne! Vom deveni din ce în ce mai buni!

Votați-ne! Suntem PRO România, PRO români!

V-am stârnit interesul?

Apăsați pe butonul alăturat pentru a intra în contact cu noi!